Kärsitkö stressistä, riittämättömyyden tunteesta, unihäiriöistä, uupumuksesta, päänsäryistä, selkäkivuista, niskajumista tai  ahdistuneisuudesta? Kaipaatko katsoa itseäsi lempeämmin, vahvistaa yhteyttä kehomieleesi, olla aidosti läsnä itsellesi ja läheisillesi? Haluatko hengittää vapaammin, liikkua kevyemmin, levätä? Tarvitsetko apua sairaudesta toipumiseen? 

Ainutlaatuinen yhdistelmä toiminta-, jooga- ja tragerterapiaa luo mahdollisuuden kuntoutua, ottaa vastaan lempeää hoitoa ja löytää keinoja vahvistua oman hyvinvointinsa tekijänä.

Minusta

Olen Hanna Vedenheimo, tavallinen ja mukava ihminen, jonka sydämen halu on jakaa kanssaihmisten kanssa niitä kehomielen hyvinvointiin vaikuttavia menetelmiä, jotka ovat vaikuttaneet omaan elämänlaatuuni mittaamattomassa määrin. ​Mielestäni jokainen ansaitsee voida hyvin. Ammatiltani olen toimintaterapeutti AMK. Lisäksi minulla on dialektisen käyttäytymisterapeutin (mindfulness-pohjainen psykoterapia), joogaohjaajan ja joogaterapeutin sekä Trager-terapeutin (manuaalinen kehoterapia) koulutus. Pidän huolta ammatillisesta kehittymisestäni opiskelemalla jatkuvasti. Räätälöin osaamisestani kullekin asiakkaalle, yksilölle, yritykselle tai yhteisölle sopivan palvelukokonaisuuden, hyödyntäen monipuolisesti erilaisia menetelmiä. Tarkemmat tiedot palveluista löydät Palvelut-pudotusvalikon alta. Edellä mainittujen koulutusten lisäksi olen rikastuttanut osaamistani mm. Mindfulness -kursseilla, Psykofyysisen psykoterapian, Mentalisaatioterapian ja Sensomotorisen psykoterapian menetelmäopintojen avulla. Minulla on vuosien työkokemus käyttämistäni menetelmistä erikoissairaanhoidon psykiatrisessa kuntoutuksessa ja kolmannen sektorin erikoiskuntoutuksessa.

Jag betjänar dig också på svenska. I serve you also in english. Te atiendo también en español.

 
 

Palvelut

Sinulle
Yrityksille
Yhteisöille

Tarjoan juuri sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaan räätälöityjä terapeuttisia palveluja. Lähtökohta voi olla hyvinvoinnin edistäminen, stressi, univaikeudet, erilaiset kivut kehossa tai mielenterveyden ongelmat. Kuljen kanssasi tarvittavan matkan tarjoten läsnäoloni ja monipuolisen terapeuttisen osaamiseni erilaisin kehomieltä hoitavin menetelmin.

Yrityksen ylivoimaisesti tärkein resurssi on hyvinvoiva henkilöstö. Tarjoan yrityksille työhyvinvointipalveluja, jotka sisältävät tarpeen mukaan tietoisuustaitoluentoja  ja -harjoitteita, joogaa ja Trager-terapiaa. Tuon palvelut sinne, missä te olette.

Mielestäni hyvinvointi kuuluu kaikille. Kaikki eivät kuitenkaan osaa tai voi hakeutua näiden palveluiden pariin. Siksi tuon hyvinvoinnin työkaluja erilaisiin yhteisöihin. Tulen esim oppilaitoksiin, lastenkoteihin, palvelutaloihin, vastaanottokeskuksiin, sairaaloihin ja vankiloihin.

 

Yhteystiedot

Tmi Vedenheimo
Y-tunnus: 2242015-3
S-posti: hanna@vedenheimo.fi

Puh: +358 50 65117

Kastakaisenkatu 10 B, alaovi, 20300 Turku

Tulethan ilman hajusteita!

Sait viestin!